Retourbeleid

Als u niet tevreden met uw aankoop bent, wordt u verzocht om binnen 14 dagen vanaf het moment waarop u de producten heeft ontvangen, het retourformulier in te vullen.

In u vragen heeft kunt u onze Customer Service bellen op nummer + 31 13 631 63 13. Wij verzoeken u op ieder moment uw bestelnummer bij de hand te houden wanneer u ons opbelt.

U bent alleen verantwoordelijk voor het betalen voor de kosten van verzending van het product.

Retourproces

Volg deze eenvoudige stappen voor een snelle terugbetaling:

Vul het retourformulier in dat u kan aanvragen op [email protected] of hier kan dowloaden.

Verpak het artikel/de artikelen in hun originele verpakking, met inbegrip van alle documenten, accessoires of handleidingen die u bij het product hebt ontvangen – waarbij u ervoor dient te zorgen dat het pakket goed is verpakt en de inhoud geen schade op kan lopen tijdens de verzending.

Vergeet niet de oorspronkelijke vrachtbrief bij te voegen.

Wij wijzen er op dat: Chrono Eyewear elke aansprakelijkheid afwijst in geval pakketten verloren gaan of beschadigd raken, en raden u dus aan om een verzendmethode met tracking service te gebruiken.

Nadat de producten in perfecte staat zijn geretourneerd, betalen wij u het betaalde bedrag terug op uw bankrekening. U ontvangt de terugbetaling binnen 14 dagen nadat wij de producten hebben ontvangen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor uwrekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Aanvullende vergoedingen kunnen in rekening worden gebracht voor producten zonder de originele doos, het originele verpakkingsmateriaal, of de originele inhoud, accessoires en/of handleidingen, of indien deze beschadigd zijn (oftewel, de producten kunnen niet meer worden verkocht).

Als u een defect product wenst te laten vervangen, wordt het nieuwe product naar u verzonden op het moment dat ons magazijn het defecte product heeft ontvangen en verwerkt.

Wij accepteren alleen retourzendingen van artikelen die op www.propeaq.com zijn gekocht. Artikelen die bij erkende propeaq dealers zijn gekocht, moeten op de plaats van aanschaf worden geretourneerd.

De waardering van www.propeaq.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 52 reviews.