GARANTIEBELEID

Chrono Eyewear BV geeft garantie op zijn propeaq brillen tegen gebreken ten gevolge van materiaal- en productiefouten die tijdens de periode van 1 jaar vanaf de datum van levering van de producten worden bespeurd. Het krassen van de lenzen wordt als normale slijtage beschouwd en valt niet onder de garantie, tenzij u kunt aantonen dat het product dit defect al op het moment van levering vertoonde. De garantie van de wettelijk voorziene conformiteit aan de overeenkomst van door consumenten gekochte producten is onbeperkt van toepassing.

Als u op www.propeaq.com gekocht hebt en hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met ons kantoor op:

Bel ons op: + 31 13 631 63 13 

[Maandag – Vrijdag 10:00 – 18:00]

Stuur ons een e-mail op het adres [email protected] 

Een van onze medewerkers helpt u graag bij de identificatie van uw Propeaq product en bij het bepalen van welke stappen u moet ondernemen voor het verkrijgen van garantie/reparatie.

Wanneer de propeaq bril is teruggestuurd en Chrono Eyewear vaststelt dat het gebrek te wijten is aan een materiaal- of productiefout, wordt de bril gerepareerd of vervangen en teruggezonden aan de afzender. Indien de beschadiging niet is veroorzaakt door een materiaal- of productiefout, kunnen aanvullende reparatiekosten in rekening worden gebracht. In dit geval ontvangt u bericht van de aanvullende kosten via e-mail of brief. U kunt akkoord gaan met deze kosten en uw bril laten repareren of de zonnebril aan u terug laten sturen.

www.propeaq.com hat die Note 8.6/10 basierend auf 147 Bewertungen bei WebwinkelKeur Bewertungen.