RETOURBELEID

Toch niet blij met de Propeaq lichtbril? Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

100% vergoeding – compleet en onbeschadigd; in originele staat en verpakking
75% vergoeding – incompleet en/of zonder verpakking en/of beschadigd, vies, etc

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien je vragen hebt kun je onze Customer Service bellen op nummer + 31 13 631 63 13. Wij verzoeken je op ieder moment uw bestelnummer bij de hand te houden wanneer je ons opbelt.

Volg deze eenvoudige stappen voor een snelle terugbetaling.

Meld je retour aan via onderstaande knop, dat is voor jou en voor ons de snelste en meest eenvoudige manier om je Propeaq lichtbril retour te sturen.

Je kan ervoor kiezen het retourformulier in te vullen. Klik hier om het Nederlandse retourformulier te dowloaden of/or click here to download the English form.

Wij accepteren alleen retourzendingen van artikelen die op www.propeaq.com zijn gekocht. Artikelen die bij erkende propeaq dealers zijn gekocht, moeten bij de plaats van aanschaf worden geretourneerd.
Vergeet niet de oorspronkelijke vrachtbrief bij te voegen.
Verpak het artikel/de artikelen in hun originele verpakking, met inbegrip van alle documenten, accessoires of handleidingen die je bij het product hebt ontvangen – waarbij je ervoor dient te zorgen dat het pakket goed is verpakt en de inhoud geen schade op kan lopen tijdens de verzending.
Wij wijzen er op dat: Chrono Eyewear elke aansprakelijkheid afwijst in geval pakketten verloren gaan of beschadigd raken, en raden je dus aan om een verzendmethode met tracking service te gebruiken.
Nadat de producten in perfecte staat zijn geretourneerd, betalen wij je het betaalde bedrag terug op jouw bankrekening. Je ontvangt de terugbetaling uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de producten hebben ontvangen.
Als je een defect product wenst te laten vervangen, wordt het nieuwe product naar je verzonden op het moment dat ons magazijn het defecte product heeft ontvangen en verwerkt.
De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.