VERSLA JE WINTERBLUES

KICKSTART JE DAG
met de propeaq lichtbril
in slechts een half uur

met 30 dagen niet goed geld terug garantie

Heb je in het najaar en de winter ook moeite om 's ochtends
uit bed te komen en aan de slag te gaan?

Voel je je elke dag futloos, zit je niet lekker in je vel
en heb je moeite met concentreren?

Dit heet winterblues!

Draag dan elke dag slechts 30 minuten de Propeaq lichtbril
in de ochtend en de winterblues verdwijnen.

Wereldwijd geadviseerd door artsen en professionals

Winterblues doet zich alleen voor in de herfst en winter als de dagen korter worden. De zon komt ‘s ochtends later op, waardoor pas later in de ochtend daglicht op onze ogen valt. Het daglicht stimuleert de aanmaak van het energiehormoon cortisol en van het gelukshormoon serotonine. Daarnaast zorgt het ervoor dat het nachthormoon melatonine wordt onderdrukt. Kortom, dat daglicht hebben we nodig om wakker en actief te worden. 

Het ochtendlicht bevat van nature een hoog aandeel blauw licht. De avondzon heeft daarentegen weer een veel minder blauw aandeel, waardoor het in avond meer rood/oranje kleurt. Het blauwe licht in de ochtend zorgt ervoor dat ons lichaam ontwaakt. Zonder dat licht word je dus niet echt wakker.

De Propeaq lichtbril met blauw licht zorgt er voor dat je energiek aan je dag kunt beginnen.

Het hormoon cortisol wordt geproduceerd in de bijnierschors. Dit hormoon staat ook bekend als het stresshormoon, maar is eigenlijk een energiehormoon. Het zorgt ervoor dat glucose en koolhydraten uit ons voedsel in de vorm van glycogeen wordt omgezet in energie. Het hormoon cortisol zorgt ervoor dat lichaamsprocessen opstarten en het lichaam wakker wordt.

Wil je af van de winterblues? Wil jij je fitter voelen tijdens de herfst en wintermaanden? Dat kan eenvoudig!

Gebruik dan iedere ochtend de Propeaq lichtbril. Het juiste blauwe licht van de Propeaq lichtbril zorgt in slechts 30 minuten dat je dag weer goed op gang komt en je jezelf energieker voelt.

Je bent trouwens niet de enige die last heeft van de winterblues. Ruim
1,5 miljoen mensen in Nederland ervaren dit ook in de herfst en de winter.

Blauw licht vs wit licht

Daglicht bestaat uit alle kleuren van de regenboog en alle kleuren samen zien wij als wit licht. In de ochtend is daglicht wat blauwer en in de avond wat meer oranje/rood.

Alleen het blauwe deel van het daglicht heeft, wetenschappelijk bewezen, een positief effect op het wakker worden in de ochtend. De optimale golflengte is 468 nm, bij elke nm meer of minder neemt de effectiviteit met grote stappen af.

Het enorme voordeel van blauw licht ten opzichte van wit licht is dat het met een veel lagere intensiteit van slechts 125 lux/MEDI net zo effectief is als wit licht met 10.000 lux. Hierdoor is een lichtbril veel comfortabeler dan een ouderwetse felle daglichtlamp.

Drie voordelen van de Propeaq lichtbril ten opzichte van daglichtlampen

Op wetenschappelijke basis

De Propeaq lichtbril is gebaseerd op wetenschappelijke studies naar de optimale balans tussen presteren en slapen. Deze inzichten over de juiste condities voor deze balans hebben wij vertaald naar onze gepatenteerde producten. Betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek zit in het DNA van ons team. Er zijn diverse klinische onderzoeken afgerond, gaande of in voorbereiding om de inzichten over het gebruik van de Propeaq lichtbril in de praktijk verder te optimaliseren.

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 147 reviews.