WIE IS PAUL VAN GEND?

Mijn naam is Paul van Gend en ik ben 49 jaar oud en vader van 2 zoons. Ik heb een hele lieve vriendin waarmee ik graag op reis ga. Vanuit deze hobby ben ik in contact gekomen met de Propeaq Lichtbril om jet lag te bestrijden. Dit werkte voor mij erg goed en ik ben daardoor overtuigd geraakt van deze innovatieve techniek.

Ik heb het geluk dat ik de broer van de uitvinder van de Propeaq lichtbril goed ken en kwam zo ook in contact ben gekomen met de organisatie die achter deze lichtbril zit.

Na ruim 30 jaar met veel plezier de sales en salesteams succesvol te maken bij verschillende multinationals in de gezondheidszorg, is het nu tijd voor een volgende stap. Samen met de collega’s van Propeaq zal ik als zelfstandige de lichtbril bij nog meer mensen en instellingen bekend maken.

Met alle plezier help ik jullie verder om gebruik te maken van de PROPEAQ Lichtbril.

Hieronder heb ik wat extra informatie geschreven over de lichtbril, maar neem gerust contact met mij op als er vragen of opmerkingen zijn. Ik ben bereikbaar op 06 511 021 95 of via [email protected]
GEZONDHEID

Hiernaast enkele cijfers van verpleegkundigen en verzorgenden over lichamelijke klachten door nachtdienst. Mensen die in de nachtdienst werken hebben tot wel twee keer zoveel last van (en kans op) slaapproblemen, dan mensen die regelmatig werken, waardoor ze:

 • Productiviteit verliezen
 • Een chronisch vermoeid gevoel ervaren
 • Een significant hogere kans hebben op diabetes, maag- en darmklachten en/of hart- en vaatziekten
 • Minder werkplezier ervaren

Enkele tips

 • Gebruik 2 uur voor het slapen gaan geen schermen meer
 • Koffie na het avondeten? Dat is al helemaal uit den boze!
 • Beweeg genoeg overdag, maar niet vlak voor het slapen

Waarschijnlijk was je al op de hoogte van bovenstaande tips, maar wil jij weten:

 • Hoe je de nachtdiensten draaglijker maakt.
 • Hoe je zo snel mogelijk terug in je oude ritme komt als de nachtdiensten erop zitten.

Lichttherapie heeft een bewezen positief effect op de gezondheid van medewerkers. Dit komt door de gebruiksvriendelijke manipulatie van het biologisch ritme. 


Door handig in te spelen op licht en donkerte tijdens de nachtdienst:

 • Hebben mensen significant meer energie in vergelijking met een placebo-effect
 • Voelen medewerkers zich minder slaperig tijdens de rit terug naar huis
 • Is de slaap na een nachtdienst kwalitatief beter
 • Komt men weer sneller in hun oude ritme wanneer hun reeks erop zit

PROPEAQ HEEFT DEZE TECHNIEK EENVOUDIG TOEPASBAAR GEMAAKT

Slechts 30 minuten blauw licht tijdens de nachtdienst is voldoende. Deze lichtbril heeft wetenschappelijk onderbouwde positieve effecten op de vervelende effecten van de nachtdienst én is op een praktische manier inzetbaar.

 • Werk wordt draaglijker
 • Veiliger naar huis rijden
 • Beter slapen na de dienst

PS: De lichtbril wordt geleverd met de Propeaq Time Tooler app. Op basis van jouw diensttijden geeft deze app aan binnen welk tijdsbestek je welke kleur glazen op moet zetten en hoe lang. Je zit dus niet vastgebonden aan specifieke tijden, maar je hebt zelf de keuze in wat voor jou het beste uitkomt. Op die manier regelt de lichtbril jouw biologische klok, waardoor je ’s nachts meer energie hebt en overdag beter slaapt.

Bronnen:
Can special light glasses reduce sleepiness and improve sleep of nightshift workers? A placebo-controlled explorative field study
https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/nachtwerk-is-ongezond.htm 

WAT TE DOEN?

Klik op onderstaande button en ontvang direct 10% korting op het aankoopbedrag.

Zodra je de bestelling betaald hebt zal Propeaq het verzenden, het kan zijn dat nu door een enorm toegenomen vraag naar de levering iets langer duurt dan de normale termijn van 1-2 werkdagen.

Toine-Schoutens

Sinds 2006 help ik topsporters. Meer dan 1500 Olympiërs uit 16 verschillende landen gebruiken de Propeaq lichtbril. De samenwerking met de beste atleten en coaches ter wereld is altijd inspirerend.

Toine Schoutens

Licht expert en begeleider topsporters, Propeaq

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.