BEELDEN AANLEVEREN

Fijn dat je ons wilt helpen om Propeaq meer bekendheid te geven. Wij krijgen veel foto’s opgestuurd via Whatsapp of andere sociale media. Super deze betrokkenheid! Een klein nadeel is dat wij deze afbeeldingen niet kunnen gebruiken voor andere zaken dan herplaatsen op de betreffende social. Graag ontvangen wij beelden rechtstreeks per email. Stuur ze aan jouw contactpersoon bij Propeaq of aan [email protected].

TECHNISCHE EISEN

Gelukkig zijn tegenwoordig de meeste smartphones geschikt om hele goede foto’s mee te maken. Belangrijk is dat de foto die je ons stuurt er goed uitziet of een uniek verhaal vertelt. Zorg dat het bestand minimaal 1MB groot is. Foto’s van meer dan 5MB mag je comprimeren om verzenden gemakkelijker te maken. Het liefst ontvangen wij beelden zoals de getoonde lay-out illustraties. Zorg dat er ruimte om te persoon is. Voor diverse toepassingen moeten foto’s namelijk vaak uitgesneden worden. Wat niet op de foto’s staat, kunnen we er niet bij photoshoppen 😉

TOEPASSING

Het liefst zien we foto’s waaruit direct blijkt waar je de bril voor gebruikt. Dus ben je sporter, dan graag in die omgeving. Werk je in een ziekenhuis, dan is het mooi om die omgeving te zien. Zorg altijd dat logo’s van werkgever of sponsor geen probleem kunnen opleveren. Indien we een logo moeten wegpoetsen, geef ons dat dan svp aan. Wij hebben geen probleem met logo’s van andere sponsoren of werkgevers. De ervaring leert echter dat je vaak dan in discussie kan komen wat plaatsing vertraagd.

PRIVACY

Tegenwoordig zijn er strenge eisen aan de privacy. Ook betreffende foto’s. Als jij ons foto’s stuurt gaan we er van uit dat we de foto mogen gebruiken voor promotie van ons product (waar jij immers enthousiast over bent). Bij plaatsen van namen en quotes, zullen we dit altijd vooraf afstemmen. Zorg dat er geen mensen op de foto staan die geen toestemming geven. Wanneer je in een openbare ruimte jezelf fotografeert, moet t duidelijk zijn dat de foto om jou draait en niet andere mensen.
Fotoadvies.005
Fotoadvies.005
Fotoadvies.001
Fotoadvies.001
Fotoadvies.002
Fotoadvies.002
Fotoadvies.003
Fotoadvies.003
Fotoadvies.004
Fotoadvies.004
Mede mogelijk
gemaakt door:
De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.