MIJN NAAM IS EVA BASTMEIJER. 24 JAAR EN FULLTIME ATLEET.

Mijn sport is atletiek en ik ben gespecialiseerd in het verspringen met een persoonlijk record van 6.30m, waarmee ik afgelopen jaar een wereldranking in de top 120 heb behaald. Ik heb verschillende nationale medailles gewonnen en internationale wedstrijden mogen doen. Mijn doel is het behalen van de Olympische Spelen in 2024. De afgelopen twee jaar heb ik in Engeland gewoond voor mijn sport, en sinds oktober 2019 woon ik het grootste deel van het jaar in Doha, Qatar.

VAST SLAAPRITME

Een van de belangrijkste factoren voor een topsporter wat betreft trainingsherstel is slaap. Een goede nachtrust is wetenschappelijk bewezen ónmisbaar voor het leveren van topprestaties. In samenwerking met Propeaq wil ik dan ook de slaapkwaliteit en het slaap/waak ritme van atleten verbeteren. Zelf train ik zes dagen per week, gemiddeld 3 tot 4 uur per dag, dus herstel in de vorm van slaap is uiterst belangrijk. Lange tijd had ik moeite om voor 12 uur ’s nachts in slaap te vallen, waardoor ik pas rond 9.00/10.00 uur mijn wekker zette om genoeg slaap te krijgen. Dankzij de Propeaq lichtbril heb ik nu een vast slaapritme waarbij ik negen uur per nacht op vaste uren slaap (23:00-08:00). Door de rode glazen van de bril wordt ’s avonds al het blauwe licht volledig gefilterd en val ik zonder moeite in slaap. Doordat ik op tijd slaap, en door toevoeging van blauw licht in de ochtend word ik ’s ochtends makkelijk wakker. Bovendien voorkomt 30 minuten blauw licht overdag vermoeidheid en helpt dit mij om scherper te focussen als ik twee trainingen op één dag heb.

EEN JETLAG VOORKOMEN

De Propeaq lichtbril is daarnaast ook zeer nuttig voor reizen en wedstrijden. Aangezien ik grote delen van het jaar in Qatar woon, reis ik regelmatig door verschillende tijdszones en moet ik direct bij aankomst scherp zijn voor trainingen en/of wedstrijden. Door middel van het filteren en toedienen van blauw licht is dit heel eenvoudig en kan ik mijn gehele slaap/waak ritme aanpassen aan de tijdszone van het land waar ik naartoe reis. Zo kan ik een jetlag voorkomen en hoef ik geen cruciale tijd te verspillen aan slaperigheid. Propeaq heeft hiervoor zelfs een App ontwikkelt. Het is van onschatbare waarde dat de lichtbril het mogelijk maakt om het peak performance moment naar nagenoeg elk moment van de dag te verschuiven. Voorrondes en finales van een toernooi kunnen namelijk op elk moment van de dag worden gehouden. Daarnaast kan de lichtbril mij ook helpen om te herstellen wanneer er maar weinig tijd tussen de kwalificatie en de finale zit.

NIET ALLEEN SUCCESVOL VOOR SPORTERS

Het is voor mij overduidelijk waarom deze bril niet alleen succesvol is voor sporters, maar ook voor iedereen die te maken heeft met lastige slaap/waak ritmes, denk aan nachtwerkers in de gezondheidszorg en zakenmensen die de hele wereld over reizen. Ook wetenschappelijk onderzochte uitkomsten met betrekking tot het gebruik van lichttherapie bij gezondheidsproblemen zoals winterdepressie en diabetes is iets dat mij intrigeert, aangezien er veel mensen zijn die aan dit soort problemen leiden.

SPECIALE AANBIEDING

Om de toegevoegde waarde van lichttherapie voor iedereen beschikbaar te maken, mag ik namens Propeaq € 25,- korting geven aan mijn netwerk. Dat is 12,5% korting op de normale verkoopprijs van € 199,-!
Van-199-voor-174-e1591276501995

HOE KAN IK DE PROPEAQ LICHTBRIL BESTELLEN?

Om de Propeaq lichtbril te bestellen voor € 174,- (incl. BTW) en met gratis verzending in Nederland en Belgie, klik op onderstaande knop:
Zodra de bestelling ontvangen is, wordt de Propeaq lichtbril opgestuurd. Door de Corona-crisis is het mogelijk dat de levertijd iets langer is dan je gewend bent, dus we vragen je om een ​​beetje geduld te hebben.
Toine-Schoutens

Sinds 2006 help ik topsporters. Meer dan 750 Olympiers gebruiken de Propeaq lichtbril. De samenwerking met de beste atleten en coaches ter wereld is altijd inspirerend.

Toine Schoutens

Licht expert en begeleider topsporters, Propeaq

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.