MIJN NAAM IS THIJS LIEMAN, 35 JAAR EN IK BEN IC VERPLEEGKUNDIGE

Momenteel ben ik werkzaam als Intensive Care verpleegkundige op Bonaire, ik werk in opdracht van het ministerie van volksgezondheid. We zijn als COVID team hier gekomen om onze ervaringen met COVID-19 patiënten te delen, en te ondersteunen tijdens een mogelijke uitbraak van het COVID-19 virus. Sinds 2013 ben ik werkzaam als IC verpleegkundig, ik ben opgeleid in een groot Academisch ziekenhuis.
Daarnaast ben ik twee keer naar Curacao gegaan met mijn gezin (vrouw en twee mooie jongens), om hier te werken en te wonen. En op dit moment ben ik voor drie maanden zonder gezin op Bonaire.
Ik ben nu bijna 5 jaar werkzaam voor een groot detacheringsbureau (TMI Interim), waarvan de laatste twee jaar als ZZP-er (TL Interim IC zorg). In deze 5 jaar heb ik door het hele land gewerkt in verschillende ziekenhuizen, van klein tot groot.

COVID CRISIS

Tijdens de COVID crisis in Nederland werd er veel van ons gevraagd als verpleegkundige en van de overige disciplines, we werkte extra diensten en extra uren. Voor mij persoonlijk betekende dit dat ik in één maand tijd vierentwintig nachtdiensten draaide, je kunt je voorstellen dat dit erg belastend kan zijn voor je lichaam. In deze periode kon ik goed gebruik maken van de Propeaq lichtbril. Voor mij werkte dit echt geweldig.
"Eigenlijk moet elke werkgever in de zorg deze bril aanbieden aan hun 
personeel, omdat wisseldiensten per definitie ongezond zijn. Op deze manier 
kunnen ze laten zien dat de gezondheid van hun medewerkers belangrijk is."

DE BRIL

Mijn bril is op sterkte, dus ik hoef mijn glazen niet te wisselen. Ik kan hem ook de hele nacht ophouden. Ik zet mijn rooster in de Propeaq TimeTooler app, ik krijg dan een schema. In dit schema staat hoelaat ik mijn blauwe licht moet activeren, deze gaat vanzelf weer uit na 30 minuten. Ook staat vermeld wanneer ik de oranje glazen moet opzetten. Maar voor mijn bril geld dit niet, omdat er in mijn glazen een special oranje film zit ( blauw licht filter). Deze bevorderd dan weer de slaap.

JETLAG

Tijdens en na mijn vlucht heb ik de bril ook gebruikt, omdat het ook een jetlag helpt te voorkomen.
Door middel van het filteren en toedienen van blauw licht kan ik heel eenvoudig mijn slaap-waak ritme aanpassen.

(WINTER)DEPRESSIE

De bril kan ook uitkomst bieden bij depressies. Lichttherapie bij depressies is wetenschappelijk bewezen.
Van-199-voor-174-e1591276501995

WAT TE DOEN?

Klik op onderstaande button om de kortingscode ThijsPropeaq25, met € 25,- korting, direct toe te passen in het winkelmandje:

Zodra je de bestelling betaald hebt wordt de Propeaq lichtbril verzonden, het kan zijn dat nu door deze covid tijd de bestelling iets vertraagd is.
Toine-Schoutens

Sinds 2006 help ik topsporters. Meer dan 750 Olympiers gebruiken de Propeaq lichtbril. De samenwerking met de beste atleten en coaches ter wereld is altijd inspirerend.

Toine Schoutens

Licht expert en begeleider topsporters, Propeaq

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.