WORDT DEALER VAN PROPEAQ LICHTBRILLEN OP STERKTE.

ENERGIE DOOR BLAUW LICHT

Lichttherapie met een bril, is dat mogelijk? Lichttherapie is wetenschappelijk bewezen effectief bij bestrijden van winterblues, beter nachtwerken en het voorkomen van jetlags. De Propeaq lichtbril wordt door honderden topsporters gebruikt om beter te presteren op de momenten waar de medailles verdeeld worden.

SAMENWERKING

Shamir en Propeaq werken samen om ook brildragers de voordelen van deze lichtbril te laten ervaren. Daartoe heeft Shamir de bril ingemeten. U hoeft als Shamir dealer enkel de sterkte aan ons te melden bij de bestelling en u krijgt de glazen op sterkte en maat afgeleverd. Het Propeaq systeem leent zich voor eenvoudig in en uitklikken van de glazen. Het is wel van belang om vooraf met het demo model het montuur te passen op de klant. Extreem brede hoofden zijn ongeschikt voor het montuur.

PROPEAQ DEALER

Exclusief biedt Propeaq Shamir opticiens de mogelijkheid om Propeaq dealer te worden. De reguliere bril kan men inkopen bij Propeaq voor 148 Euro excl BTW. De advies verkoopprijs is 239 Euro. Om dealer te worden koopt u voor 188,15 Euro excl BTW TWEE brillen. Eén model ter demo en eigen gebruik en het andere model direct voor de verkoop. Op de demobril zit 50 euro borg die teruggestort wordt zodra er vier brillen verkocht zijn. Elke Propeaq dealer komt op onze site in de dealer locator te staan.

KENNIS

Er wordt veel onzin verteld over blauw licht en de impact onze gezondheid. Met Blue Zero glas heeft Shamir als één van de eersten al een goed antwoord. Propeaq dealers wordt verzocht een webinar over lichttherapie door expert Toine Schoutens te volgen. Toine is oprichter en bedenker van de lichtbril en begeleidt diverse topsporters en organisaties bij de inzet van lichttherapie.

AKTIE

Vul dit formulier in en koop zo het Shamir dealerpakket van Propeaq. Vul de winkelgegevens in en Propeaq controleert met Shamir of het daadwerkelijk een Shamir dealer betreft. Bij akkoord worden producten verzonden inclusief folders en folderhouder. Uw winkel wordt direct opgenomen in de dealer locator van Propeaq.
Welkom in de wereld van het blauwe licht. Hoop u spoedig te zien bij het Propeaq webinar.
[formidable id=5]
De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.