MIJN NAAM IS MARK SCHADENBERG

SLAAPSPECIALIST @MARKSCHADENBERG

Dagelijks help ik mensen beter te slapen en fitter wakker te worden om zo meer plezier uit het leven te halen.
Ben jij het beu om continue moe te zijn? Last te hebben van een (weekend) jetlag? Heb je moeite met wakker blijven tijdens je nachtdienst of niet je bed uit te kunnen komen tijdens een vroege dienst? Ga je vaak op reis naar een andere tijdzone en kan je lichaam hier niet makkelijk aan wennen?
Dat is helemaal niet gek, want 1 op de 4 Nederlanders heeft last van een slaapprobleem en 40-60% van de Nederlanders is niet positief over zijn slaap kwaliteit. Door slaapgebrek heb je eerder kans op gezondheidsproblemen en zeker meer kans op obesitas. Door slaapgebrek heb je 29% meer kans op werkongevallen, doe je er 70% langer over om iets af te maken en kom ik als  slaap coach veel mensen met motivatie problemen tegen.

JE SLAAP-WAAK RITME IS VERSTOORD

Dit komt doordat bij veel mensen het slaap-waak ritme verstoord is. Je lichaam leeft graag op vaste patronen; zo wil je lichaam het liefst op vaste tijden eten en op vaste tijden slapen. Nu, in deze tijd, werken steeds meer mensen onregelmatig, ploegendiensten, nachtdiensten en wordt er veel meer gereisd. Iets wat enorm lastig is voor ons slaap-waakritme en daardoor heeft 40% last van een chronisch slaapprobleem. Om deze redenen ben ik sinds enkele maanden gaan werken met de lichtbril en op deze manier mensen te ondersteunen en te zorgen dat het slaap-waak ritme zo optimaal mogelijk is.

ZELF MAAK IK OOK GEBRUIK VAN DE LICHTBRIL.

Tijdens deze covid tijd hebben mijn vriendin (anesthesie medewerker en nu tijdelijk werkzaam op de IC) en ik deze bril gebruikt tijdens verschillende diensten. Hierdoor hebben wij zelf kunnen ervaren wat het voor je kan doen. Mijn vriendin was duidelijk minder moe tijdens haar nachtdienst door de bril ‘s nachts 20 min op te hebben. Daarnaast droeg zij bril tijdens het naar huis rijden en viel zij thuis veel makkelijker in slaap.
Deze lichtbril kan door iedereen gebruikt worden. Je hoeft niet alleen in de zorg te werken of veel te reizen.. heb je een baan waarbij je onregelmatig werkt of werk je in ploegendiensten dan kan deze lichtbril zeker een aanvulling zijn voor het verbeteren van je slaap kwaliteit.

SPECIALE AANBIEDING:

Wil jij je slaapkwaliteit verbeteren dan mag ik nu van Propeaq 25 euro korting geven.
Dat betekend dat jij deze bril in huis hebt voor 174 euro (incl BTW)
Van-199-voor-174-e1591276501995

WAT TE DOEN?

Klik op onderstaande button om de code direct toe te passen in het winkelmandje:
Zodra je de bestelling betaald hebt zal Propeaq het verzenden, het kan zijn dat nu door deze covid tijd de bestelling iets vertraagd is.
Ps: Mocht je meer slaap tips willen check dan mijn instagram @markschadenberg of www.degroeneslaapguru.nl
Toine-Schoutens

Sinds 2006 help ik topsporters. Meer dan 750 Olympiers gebruiken de Propeaq lichtbril. De samenwerking met de beste atleten en coaches ter wereld is altijd inspirerend.

Toine Schoutens

Licht expert en begeleider topsporters, Propeaq

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.