EEN UPLIFTENDE AANBIEDING!

Edith van den Anker helpt met “High Vibrational People” mensen, teams en organisaties hun ruimte tot verdere groei en ontwikkeling te ontdekken of zich verder te ‘upliften’. Vooral in burnout trajecten is de Propeaq bril van onschatbare waarde gebleken. Speciaal voor haar relaties heeft Edith een upliftende aanbieding geregeld bij Propeaq. Van 40 Euro korting wordt iedereen toch wat vrolijker?

ENERGIE; JOUW BELANGRIJKSTE INSTRUMENT

Lichttherapie is ruim een decennium al het geheime wapen van veel topsporters en Olympiers. Licht expert Toine Schoutens is bij nauw betrokken geweest bij diverse onderzoeken naar gezondheid en de invloed van licht. Zijn kennis vertaald hij naar schema’s voor topsporters, nachtwerkers, wereldreizigers en mensen met slaapstoornissen, winterblues of burnouts. Zijn schema’s worden ondersteund door de zelf ontwikkelde en gepatenteerde lichttherapiebril en aanvullende apps. Dankzij de juiste inzet van de lichtbril is o.a. het melatonine niveau in het lichaam te reguleren. Eén van de belangrijkste beïnvloeders van energie. Zonder gebruik van pillen of andere lichaamsvreemde middelen. Lichttherapie zorgt dat het lichaam zelf de stoffen aanmaakt of onderdrukt die we allemaal nodig hebben voor optimale prestaties.

SPECIALE AANBIEDING

Om de toegevoegde waarde van lichttherapie voor iedereen beschikbaar te maken, biedt Propeaq relaties van Edith van den Anker een speciale korting. Allereerst een mooie korting van 40 Euro. Dat is meer dan 15% op de normale verkoopprijs. Als bonus ontvangt iedereen die via deze pagina bestelt, van Edith een email met de 10 belangrijkste tips voor een upliftende levensstijl.
Van 239 Euro

Voor 199 Euro

Inclusief gratis verzending in Nederland.
P1049717

Mijn ervaring met de Propeaq bril is zo goed… De bril is onderdeel van een uplift traject bij burn-out clienten en overbezette managers en ondernemers.

Edith van den Anker

Founder en coach, High Vibrational People

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.