EEN INNOVERENDE AANBIEDING!

Als manager van InnoSportLab De Tongelreep heb ik veel met innovatie in de topsport te maken. Daarnaast heb ik nog mijn eigen bedrijf Evidence Based Training. Topsport is alleen mogelijk met talent, doorzettingsvermogen, de juiste training en tegenwoordig zeker ook technologie.
Van de vele technologische innovaties die ik de afgelopen 15 jaar heb zien langskomen, is zonder twijfel de lichtbril van Toine Schoutens één van de meest praktische en doeltreffende. Allereerst is Toine een expert op het gebied van licht en invloed op de prestaties van het menselijk lichaam. Met deze kennis heeft hij veel sporters al lang geadviseerd. Alleen misten we een mobiele oplossing om licht toe te passen. Het is immers niet handig noch productie als je dertig minuten statisch voor een lichtbak moet gaan zitten. De lichtbril zet je op volgens het schema, en het lichaam en de lichaamseigen hormonen en stoffen doen de rest.
Voor de sporters en relatie in mijn vak heb ik een unieke korting kunnen regelen van 40 Euro. Bestel je hem hier voor deze aardige prijs, dan krijg je dit stukje toptechnologie ook nog eens zonder verzendkosten in Nederland thuis bezorgd. De apps biedt uitkomst bij inzetten van de bril. De echte topsporter kan Toine ook vragen voor een schema op maat.

SPECIALE AANBIEDING

Om de toegevoegde waarde van lichttherapie voor iedereen beschikbaar te maken, biedt Propeaq relaties van Roald van der Vliet een speciale korting. Allereerst een mooie korting van 40 Euro. Dat is meer dan 15% op de normale verkoopprijs. Als bonus ontvangt iedereen die via deze pagina bestelt, van Roald een email met de 10 belangrijkste tips voor topsporters.
Van 239 Euro

VOOR 199 EURO

Inclusief gratis verzending in Nederland.
Toine-Schoutens

Sinds 2006 help ik topsporters. Meer dan 750 Olympiers gebruiken de Propeaq lichtbril. De samenwerking met de beste atleten en coaches ter wereld is altijd inspirerend.

Toine Schoutens

Licht expert en begeleider topsporters, Propeaq

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product
Aantal
Totaal
Subtotaal in winkelwagen 0,00
Besteltotaal 0,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.