LEDENVOORDEEL FNV

Lichttherapie kan voor veel mensen iets betekenen. Lichtexpert Toine Schoutens is al jaren bezig op het terrein van lichtaanpassingen voor werkenden in de nacht. Toine help ook Olympische sporters, zodat zij optimaal kunnen presteren, zonder jetlag en op tijden dat de wereld aan de buis gekluisterd zit. Alles draait om het beinvloeden van het bioritme met licht. Zo krijgt men grip op het gewenste slaap/waak ritme.
De inzichten van diverse studies heeft Toine vertaald naar zijn product, de Propeaq lichtbril. Met deze bril en de gratis app, kunnen nachtwerkers de beruchte dip voorkomen en zorgen voor een gezond verschoven slaap/waak ritme. Op zakenreis of vakantie is de bril prima te gebruiken om jet lags te voorkomen.
Speciaal voor FNV-leden is alleen op deze pagina een exclusief voordeel te behalen. In plaats van 239 Euro, betalen alleen FNV-leden 189 Euro inclusief BTW en zonder verzendkosten naar elk adres in Nederland.
Een gezonde aanbieding voor iedereen die met (on)regelmatige (nacht)diensten te maken heeft; voor werknemers in de zorg, de industrie, bij de politie en de brandweer, in de DC’s, etc.
Van 239 Euro

VOOR 189 EURO

Inclusief gratis verzending in Nederland.
Actievoordeel geldt tot 15 mei 2019.
fnvlogo

Nachtarbeid verstoort het biologisch ritme van werknemers. De mens is geen nachtdier. FNV organiseerde 27 november 2018 een Pop Up bijeenkomst over dit thema. Lichtexpert Toine Schoutens was spreker om te inzet van lichttherapie op nachtwerken toe te lichten.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product
Aantal
Totaal
Subtotaal in winkelwagen 0,00
Besteltotaal 0,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.