GLAZEN OP STERKTE

SAMEN MET SHAMIR

PROPEAQ MET GLAZEN OP STERKTE

De Propeaq lichttherapie bril maakt het toedienen van voldoende blauw licht in 30 minuten per dag mogelijk. Dat zijn 30 minuten waarin de gebruiker gewoon door kan werken. De bril heeft standaard geen sterkte in de glazen. De hoeveelheid actief blauw licht is geen belemmering om bij gewoon omgevingslicht goed te kunnen zien. Gebruik van contactlenzen heeft geen enkel belemmerd effect.
Voor wie dagelijks een bril draagt en geen contactlenzen kan gebruiken tijdens het dragen van de Propeaq bril, hebben wij een samenwerking met de producent van glazen op sterkte. Voor de donker blauwe en rode filterglazen hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit, dus doen wij dat ook voor glazen op sterkte. De kromming van het montuur vraagt ook om een specialist in de productie van glazen op sterkte. Het is een uiterst complex proces om dit te kunnen vervaardigen. A-merk producent Shamir kan dit. Wij zijn trots dat deze fabrikant van A-merk brillenglazen met Propeaq samenwerkt. Bij een selectie van Shamir opticiens kunt u de Propeaq bril aanschaffen met blue-zero glas op sterkte. Hierdoor kunnen ook brildragers het effect van blauw licht ervaren. Dankzij het gepatenteerde ‘Blue Zero’ glas van Shamir, is de bril ook te gebruiken in de avond voor het slapen. Onze eigen rode glazen zijn niet op sterkte en zijn optimaal voor het blokkeren van al het blauwe licht. In alle situaties, ook bij daglicht. De Blue Zero glazen van Shamir filteren het kunstmatige blauwe licht. Hierdoor is de Propeaq bril op sterkte ook geschikt als nachtbril zonder gele tint.*
* In volledige duisternis is het beperkte actieve blauwe Propeaq licht voldoende om goed zicht te belemmeren. Wij raden af om in deze situatie het actieve licht in de bril te gebruiken.
      De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.