HI! MIJN NAAM IS EMILY DROSSAERT

CONSULTANT VOEDING EN GEZONDHEID - FULL IVY
Als Consultant Voeding en Gezondheid help ik ondernemende professionals, directeuren en managers succesvoller te presteren door een gezond lichaam en brein. Ondernemen is topsport en daar hoort een passende leefstijl bij. De juiste voeding, goed slapen, voldoende beweging, ontspanning en een positieve mindset zorgen voor een high end leefstijl, waardoor jij op topniveau kunt presteren. Het behalen van de top begint namelijk bij je gezondheid.

HERKEN JIJ HET?

Lange werkdagen, weinig pauzes, geen herstelmomenten, onregelmatig eten, moeite met een gezond voedingspatroon, veel stress en slecht en onrustig slapen. Slechts de helft van de ondernemers kan een gezonde leefstijl combineren met het ondernemerschap. Gezondheidsklachten van een ondernemer hebben grote invloed op de bedrijfsvoering. Het ondernemerschap kun je niet even overdagen aan een collega. Investeren in een goede gezondheid, is dus investeren in je business. Ondernemen kun je vergelijken met topsport. Het is hard werken om je doelen waar te maken. Om op topniveau te kunnen presteren is een passende leefstijl nodig.

SLECHT SLAPEN?

Slecht slapen komt veel voor onder ondernemers, namelijk 1 op de 2 ondernemers slaapt slecht. Slecht slapen heeft een negatieve invloed op je prestaties. Tijdens je slaap herstelt je brein zich. De kwaliteit van je slaap heeft invloed op je cognitieve functies, die van belang zijn om goed te kunnen presteren. Het verhoogt je productiviteit, concentratie, nauwkeurigheid, creativiteit en motivatie. Daarnaast zorgt een goede nachtrust ervoor dat je beter in staat bent om gezond te eten en meer te bewegen. Kortom, een goed slaappatroon is onmisbaar voor je gezondheid, je prestaties en om succesvol te ondernemen.

HOE KUN JIJ JE SLAAPKWALITEIT HERSTELLEN?

Om je slaapkwaliteit te verbeteren kan de Propeaq bril je helpen. De lichtbril zorgt voor een natuurlijk bioritme, waardoor je makkelijker in slaap valt en beter doorslaapt. Door de bril 30 minuten in de ochtend te dragen en 30 tot 45 minuten in de avond kun jij je slaap verbeteren.

WIL JIJ BETER SLAPEN, ZODAT JE MET PLEZIER NÓG SUCCESVOLLER KUNT ONDERNEMEN?

Wil jij jouw slaapkwaliteit verbeteren met behulp van deze lichtbril? Dan mag ik van Propeaq 25 euro korting aan jou geven. Dat betekent dat jij deze bril in huis hebt voor 174 euro (incl BTW) in plaats van 199 euro.

Van-199-voor-174-e1591276501995

De bril wordt geleverd in een nette hardcover hoes en met een extra stoffen hoesje voor de bril met aparte zakjes voor de glazen. De bril is snel oplaadbaar en de glazen zijn gemakkelijk te verwisselen.

WAT TE DOEN?

Klik op onderstaande button om de 25 euro korting direct toe te passen in het winkelmandje:

PS: Heb jij behoefte aan begeleiding voor meer focus en energie op de werkvloer en meer balans in je gezondheid en werk- en privéleven? Neem een kijkje op mijn website www.fullivy.nl.

VEEL GESTELDE VRAGEN:

VANAF WELK UUR KAN JE DE BRIL HET BESTE DRAGEN?
Zowel in de ochtend als in de avond is het de bedoeling dat je de bril een halfuur draagt. In de ochtend. Het blauwe LED-licht gebruik je het beste zo snel mogelijk na het opstaan, maar het allerbelangrijkste is dat je de bril elke dag rond dezelfde tijd draagt. En vice versa draag je in de avond de oranje glazen een half uur tot uur voor het slapen gaan. Het is maar net wat jij fijn vindt en waar je behoefte aan hebt. Voor de meeste mensen is dit een kwestie van uitproberen en experimenteren.
BLOKKEN DE ORANJE GLAZEN HET BLAUWE LICHT?

Blokken de oranje glazen het blauwe licht?

Zeker. Dat maakt deze bril ook zo speciaal. Hieronder zie je hoe het lichtspectrum werkt. Ik zal je de details besparen, maar je ziet dus dat blauw licht begint bij de 380 nanometer. Het blauwe licht tussen de 445 en de 480 nanometer is het meest verantwoordelijk voor het onderdrukken van de melatonineproductie. In de media wordt veel gepromoot met (vaak goedkope) brillen die blauw licht onderdrukken, maar laat je hierdoor niet gekmaken. Deze brillen hebben vaak maar de capaciteit om het blauwe licht tot 450 nanometer te onderdrukken, wat dus enigszins helpt, maar geen zoden aan de dijk zet. De Propeaq lichtbril is zo ontworpen dat het al het blauwe licht van het spectrum blokt, tot 500 nanometer. Maak dus een bewuste keuze wanneer het gaat om je bioritme, je slaap en je energie overdag.

Blauw licht begint pas bij 370 nanometer, tot 500 nanometer. Dat hele specttrum is verantwoordelijk voor het onderdrukken van melatonine, met een piek tussen de 460 en 480 nanometer. Alles was eronder zit, heeft nog steeds een werking op melatonine. En die goedkope brillen blokken slechts de helft ervan. Daarom in de media dat dit soort brillen niet werken. Maar dat zijn dus die popiejopie brillen.

ALS IK DE ORANJE GLAZEN ’S AVONDS OP HEB, KAN IK DAN NOG WEL DINGEN DOEN ZOALS LEZEN, HET HUISHOUDEN OF TELEVISIEKIJKEN?

Als ik de oranje glazen ’s avonds op heb, kan ik dan nog wel dingen doen zoals lezen, het huishouden of televisiekijken?


De lichtbril biedt je alle vrijheid om in de avond te doen wat je moet doen. Het is wel zo dat je de kleuren van een beeldscherm anders ervaart doordat de oranje glazen het blauwe licht blokken. Je zult na een tijdje merken dat je brein de bril gaat associëren met het slapen gaan. Hoeveel zin je dan nog in het huishouden hebt is de vraag, maar mocht je daarvoor nog staan te springen een halfuur voordat je naar bed gaat: be my guest ;-). Persoonlijk vind ik het het allerfijnste werken om in het halfuur dat ik de bril draag voor het slapengaan me volledig te richten op de nacht: Pyjama aandoen, tandenpoetsen, haar borstelen, boek lezen en zzz….

SLUIT DE BRIL KUNSTLICHT VAN BOVEN UIT?

Sluit de bril kunstlicht van boven uit?

Ja, de lichtbril is zo gemaakt dat hij bij de meeste mensen zo aansluit dat er geen lichtinvloeden van bovenaf kunnen komen. Mocht jij dit anders ervaren, dan kan je ervoor kiezen om een baseballpetje te dragen. Bij mij is dit absoluut niet nodig.

KAN JE DE LICHTBRIL OVER EEN NORMALE BRIL HEEN DRAGEN?
Theoretisch gezien niet, tenzij je een heel klein brilletje hebt. De kans is groot dat het anders ongemakkelijk gaat zitten. Als je dat voor lief neemt, is dat oké. In het andere geval zijn er vier oplossingen:
  • Je draagt twee keer per dag een halfuur geen glazen op sterkte
  • Je draagt lenzen
  • Je koopt een klein leesbrilletje die je op je neus zet. Die heb je van -3 tot +3 en is verkrijgbaar via Nooz-optics (https://www.nooz-optics.com/eu/nl-nl/collections/reading/original/shop). Je hebt een ronde en ovale variant. De ovale past het beste. Thank me later. J
  • Propeaq heeft zelf ook glazen op sterkte. Deze zijn wel prijzig, maar worden vaak wel vergoed door de zorgverzekeraar. Trek me gerust even aan mijn jasje voor meer informatie hierover.
De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.