NAAM

HI, IK BEN ANGELA MALESTEIN, 27 JAAR EN MIJN SPORT IS HANDBAL.

Ik ben geboren in Spakenburg, de afgelopen jaren heb ik in Duitsland gespeeld en gewoond, maar sinds de zomer van 2020 woon ik in Boedapest, Hongarije, voor de club waar ik speel, Ferencvárosi TC. Daarnaast kom ik uit voor het Nederlands team, waarmee we afgelopen jaar WERELDKAMPIOEN zijn geworden. Het was voor mij de mooiste ervaring uit mijn carrière waar we met het team keihard naartoe hebben gewerkt. Dat was een droom die uitkwam.

WERELDKAMPIOEN 2019

Bron: ANP
Om tot zo’n prestatie te komen zijn de details erg belangrijk:
Omdat we veel internationale wedstrijden spelen ben ik erg geholpen met de Propeaq Lichtbril. Ik kan namelijk een aantal dagen voor vertrek mijn vluchtschema in de app zetten, waardoor ik precies weet wanneer ik de lichtbril een half uurtje moet dragen om zonder jet lag te arriveren. Dit geeft mij de mogelijkheid om direct vanaf dag 1 in het buitenland mijn trainingen op te pakken. Daarnaast reis ik zelf ook graag voor mijn plezier. Waar ik vroeger de eerste twee dagen echt last had van een jet lag, kan ik tegenwoordig vanaf de eerste dag genieten en activiteiten doen.

NOODZAKELIJK OM ZO GOED MOGELIJK TE SLAPEN

Een toernooischema is erg druk met weinig periodes van rust tussendoor. Het is dan noodzakelijk dat op de momenten dat je kunt slapen ook zo goed mogelijk slaapt. Dat kan lastig zijn door de adrenaline en spanning die het met zich meebrengt. Ik doe er in ieder geval alles aan om de randvoorwaarden optimaal te maken en een belangrijk onderdeel daarvan is de Propeaq Lichtbril. Zodra ik de oranje lenzen in de bril draag komt mijn lichaam komt veel sneller in de slaapmodus. Dat soort verschillen zijn cruciaal in de topsport.

BLAUW LICHT VAN SCHERM GEBLOKKEERD IN DE AVOND

Je hoeft niet per se verre reizen te maken om profijt te hebben van de Propeaq Lichtbril. Zo is mijn slaap heilig, omdat ik elke dag fit in de zaal moet verschijnen. In de avond als ik nog een Netflix-serie kijk voordat ik naar bed ga, gebruik ik daarvoor de oranje glazen in de bril. Zo wordt het licht van de televisie minder fel, doordat het blauwe deel van het licht van de televisie geblokkeerd wordt merk je na een aantal minuten al dat je slaperiger wordt. Zo heb ik geen moeite met in slaap vallen ’s avonds en kan ik zelf goed mijn slaaptijden aanhouden. In de ochtend gebruik ik een half uurtje blauw licht om sneller wakker te worden, zodat mijn dag goed begint. Met name in de donkere maanden merk ik een groot verschil in energieniveau.

KORTING OP DE LICHTBRIL

Om de toegevoegde waarde van lichttherapie voor iedereen beschikbaar te maken, mag ik namens Propeaq € 25,- korting geven aan mijn netwerk. Dat is 12,5% korting op de normale verkoopprijs van € 199,-!
Van-199-voor-174-e1591276501995

WAT TE DOEN?

Om de Propeaq lichtbril te bestellen voor € 174,- (incl. BTW) en met gratis verzending, klik je op onderstaande knop:
Zodra je de bestelling betaald hebt zal Propeaq het verzenden, het kan zijn dat nu door deze covid tijd de bestelling iets vertraagd is.
Je kan mijn verrichtingen volgen op Instagram @angelamalestein
Toine-Schoutens

Sinds 2006 help ik topsporters. Meer dan 750 Olympiers gebruiken de Propeaq lichtbril. De samenwerking met de beste atleten en coaches ter wereld is altijd inspirerend.

Toine Schoutens

Licht expert en begeleider topsporters, Propeaq

De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.