BEDANKT VOOR JOUW AANKOOP!

WE WETEN ZEKER DAT JE VEEL PLEZIER

VAN de lichtbril GAAT HEBBEN!

JOUW PROPEAQ LICHTBRIL IS ONDERWEG

Je hebt zojuist de ProPeaq lichtbril bij ons aangekocht en dat vinden we fantastisch. We weten zeker dat ook jij de voordelen van onze lichtbril gaat ervaren. Of je hem hebt gekocht om van slaapproblemen af te komen, of om je tijdens je nachtdienst fitter te voelen of om jouw bioritme als sporter aan te passen of om het effect van jetlags te reduceren. Wij zijn er van overtuigd dat jouw leven een stuk plezieriger gaat worden met onze Propeaq lichtbril.

HEB JE VRAGEN OF IS ER IETS MIS MET DE BESTELLING?

We doen er alles aan om te zorgen dat jij jouw bestelling in topconditie ontvangt. Is er toch iets mis? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers zitten klaar om je te helpen. Ontdek je binnen 30 dagen dat de bril niet werkt voor jou? Dan nemen we hem retour.

HEB JE VERVANGENDE ONDERDELEN NODIG?

We vinden het belangrijk dat je veel plezier hebt van onze lichtbril, maar we weten dat het kan gebeuren dat je een onderdeel kwijt raakt of beschadigd. Wees niet getreurd. Neem contact met ons op en we lossen dit samen op. Wij vinden het belangrijk dat je na het uitpakken, maar ook over jaren nog veel plezier hebt bij het gebruik van onze lichtbril.
De waardering van www.propeaq.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 146 reviews.