View Post

Samenwerking met de KNBSB

In Nieuws by Martin van der Wal

Propeaq werkt samen met de Nederlandse Baseball en Softbal bond. Van Team Kingdom of the Netherlands zullen de staff en de speelsters in de aanloop naar het WK fastpitch in Japan gebruik maken van Propeaq. Om zo sneller in het ritme te komen van de tijzones waarin zij over de hele wereld moeten presteren.

View Post

143 KM Zwemtraining van Amsterdam naar Leeuwarden

In Nieuws by Martin van der Wal

In de aanloop naar de Elfstedenzwemtocht die Maarten van der weijden gaat zwemmen voor extra geld voor kankeronderzoek, heeft hij een training gehouden van 143 km. Hierbij heeft hij de nieuwste technologieen getest. Waaronder een verwarmd zwempak, een drijvend bed en de, in samenwerking met Speedo, speciaal aangepast Propeaq lichtbril.

View Post

Belgian Bullets also prepare with Propeaq

In Nieuws by Martin van der Wal

The bobsled team from Belgium, the Belgian Bullets is preparing for the next Olympic Games in Pyongchang 2018. In Sotchi they finished at a superb sixth place and they aim to improve their performance in South Korea. To reduce fatigue and avoid the nasty effects of jet lag they use Propeaq.

View Post

Milan Vader vijfde WK Mountainbike

In Nieuws by Martin van der Wal

Milan Vader is vijfde geworden op het wereldkampioenschap tot 23 jaar in Cairns Australie en heeft daarmee zijn beste seizoensprestatie neergezet. Om de jetlag naar Australie tegen te gaan is Milan sinds kort gebruiker van Propeaq bij zijn voorbereiding.

View Post

Aniek van Koot naar finale tennis op Paralympics

In Nieuws by Martin van der Wal

Rolstoeltennisster Aniek van Koot speelt donderdagavond de finale van het tennistoernooi van de Paralympische Spelen. Ze neemt het daarin op tegen landgenote Jiske Griffioen. Misschien kan Propeaq haar ook nog met de laatste loodjes naar een gouden plak helpen. Spannend.

View Post

#18 medailles, waaronder 6x goud!

In Nieuws by Martin van der Wal

De afgelopen Spelen hebben meer dan 100 atleten gebruik gemaakt van de Propeaq lichtbril. Hiermee hebben ze jetlag vermeden, de effecten van vroege duisternis ontweken en laat geplande wedstrijden uitgerust kunnen starten. Deze atleten uit de VS, GB, Australië, België en Nederland, hebben een ongelofelijk aantal van 18 medailles gewonnen. Zes goud, zes zilver en zes brons. Sommige winnaars hebben …